Fijne kerstdagen en vast een gelukkig nieuwjaar

Voor iedereen een goed vast een uiteinde!

Medipio wenst u fijne feestdagen en vast een gelukkig nieuwjaar

Via deze weg willen wij eenieder bedanken voor het mooie jaar. We hebben dit jaar weer veel nieuwe klanten mogen verwelkomen, veel nieuwe kwaliteiten ontwikkeld en zijn begonnen met het geven van trainingen.

Het jaar is niet makkelijk geweest, zo heeft een ieder direct of indirect te maken gehad met het Coronavirus. Winkels hebben voor de tweede keer hun deuren moeten sluiten, bedrijven zijn over de kop gegaan en verschillende bedrijven hebben zelf de handdoek in de ring gegooid. Dit is heel vervelend. Wij wensen elke ondernemer sterkte in deze tijd.

Wij hopen dat we u in 2021 weer als klant mogen verwelkomen. Wij zijn razend enthousiast om super mooie websites en webshops te gaan bouwen met steengoede marketing. Daarnaast gaan we in het nieuwe jaar beginnen met het aanbieden van drukwerk en offline reclamemateriaal. 

Gewijzigde openingstijden

Onze openingstijden zullen iets wijzigen. Wij zijn gesloten op 1e kerstdag, 2e kerstdag en op 1 Januari. Natuurlijk zijn wij in geval van spoed, altijd te bereiken op 06 - 15 14 40 06.

Jordy den Boer
Jordy den Boer - Eigenaar Meer informatie over onze SEA diensten?