Medipio Homepage

Dienst - SEA

SEA (Zoekmachine Adverteren)

Voor de meeste bedrijven is adverteren met Google Ads (voorheen Google AdWords) één van de meest belangrijke marketingmiddelen. Elk bedrijf wil meer omzet of een betere naamsbekendheid. Zoekmachines spelen hierin een belangrijke rol. Hoe zorg je nou dat je direct bovenaan in Google komt te staan? Hoe zorg je ervoor dat je nieuwe bezoekers op je website kunt ontvangen en deze kunt omzetten naar vaste klanten? Google Ads biedt hierbij uitkomst.

Waarom Medipio?

Dat is simpel. Wij weten alle ins en outs van Google Ads. Wij hebben jaren lange ervaring en weten precies wat werkt. Nog belangrijker we weten ook wat niet werkt. Daarnaast zorgen we voor hoog rendement, laten duidelijk zien wat we doen en we leggen dit stap voor stap aan u uit.

Violeta Rosenova
Violeta Rosenova

Meer informatie over onze SEA diensten?

Waarom Medipio?

  • Specialiasten met persoonlijke aandacht
  • Wij staan voor rendement en groei
  • Ruim 15 jaar ervaringc
  • Vast aanspreekpunt
  • Alles onder één dak
Google Zoeken
The Best Place to Hide a Dead Body is Page Two of Google

Dit wordt wel eens gezegd in de online marketing wereld. Dit is natuurlijk een grapje, maar dit laat wel zien hoe belangrijk het is om zo hoog mogelijk in Google te staan. Studies hebben aangetoond dat ongeveer 91,5% van de doorklikken in zoekmachines plaatsvindt op de eerste pagina van de zoekresultaten. Met adverteren in Google Ads komt ook uw bedrijf bovenaan in Google.

Vrijblijvend advies? We komen graag met u in contact! Vrijblijvend contact opnemen

Wat vinden onze klanten?

Rinske van Dongen
Rinske van Dongen

Medipio heeft ons geholpen met het bouwen van een website. Corona heeft een grote impact gehad op mijn bedrijf. Nu zijn wij ook online bereikbaar!

Jestin Hoogeveen
Jestin Hoogeveen

Altijd een goede samenwerking met Jordy!

Monica Belder
Monica Belder

Werken met Jordy (Medipio) is een erg fijne ervaring. Ik heb onze webshop laten ontwikkelen en laat mijn online marketing over aan Medipio.

George Sietsma
George Sietsma

Doe al tijden met veel plezier zaken met Medipio ze komen hun afspraken stipt na.