Medipio Homepage

Dienst - SEO

SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

Als u in het bezit bent van een website of webshop wilt u natuurlijk dat uw website en/of webshop onder de aandacht komt. U wilt uw dienst verkopen, verkopen genereren of winkel bezoeken ontvangen. Door SEO in te zetten voor uw bedrijf kunt u relatief goedkoop bezoekers naar uw website trekken.

SEO staat voor Search Engine Optimization en is een combinatie van verschillende factoren. Zo moet de website technisch in orde zijn en voldoen aan de richtlijnen van zoekmachines zoals Google, sterke content en relevante backlinks hebben. Als al deze factoren goed op elkaar zijn afgestemd en de website steeds in ontwikkeling staat, gaat uw website scoren op de voor u meest belangrijke zoekwoorden.

Hoe beter uw website wordt gevonden in zoekmachines, hoe meer bezoekers uw website gaat ontvangen. Meer bezoekers betekent bijna altijd meer omzet.

De kracht van SEO

Wat is nou eigenlijk de kracht van SEO? Simpel.....als SEO goed wordt ingezet, heeft dit veel voordelen. Mensen Googlen van alles. Er wordt per minuut wel 40.000 keer gezocht naar verschillende zoektermen. Wat nou als uw website of webshop goed wordt gevonden op de voor u meest belangrijke zoekwoorden? Dan heeft dit een gigantische impact op uw conversie!

Jordy den Boer
Jordy den Boer

Meer informatie over onze SEO diensten?

Waarom Medipio?

 • Specialiasten met persoonlijke aandacht
 • Wij staan voor rendement en groei
 • Ruim 15 jaar ervaringc
 • Vast aanspreekpunt
 • Alles onder één dak
SEO animatie
Werkwijze

 • Quickscan

  We doen een quickscan. We kijken naar de content, de techniek, het backlinkprofiel en naar de veiligheid van de website of webshop.


 • Zoekwoord analyse

  We doen een nulmeting. We kijken op welke zoekwoorden de website of webshop nu vindbaar is. Daarnaast kijken we samen met u welke zoekwoorden interessant zijn.


 • Website audit

  Van de quickscan die we hebben gedaan en de analyse die we hebben gemaakt, maken we een rapport zodat u precies kunt zien waar en wat we kunnen verbeteren.


 • Optimalisatie

  We gaan on-page en off-page doelgericht aan de slag met de output van de zoekwoord analyse en de website audit.


 • Bijna klaar

  We zijn druk voor u bezig. De meeste stappen zijn gezet. We houden u maandelijks op de hoogte en waar we kansen zien gaan we verder.


Vrijblijvend advies? We komen graag met u in contact! Vrijblijvend contact opnemen

Wat vinden onze klanten?

Rinske van Dongen
Rinske van Dongen

Medipio heeft ons geholpen met het bouwen van een website. Corona heeft een grote impact gehad op mijn bedrijf. Nu zijn wij ook online bereikbaar!

Jestin Hoogeveen
Jestin Hoogeveen

Altijd een goede samenwerking met Jordy!

Monica Belder
Monica Belder

Werken met Jordy (Medipio) is een erg fijne ervaring. Ik heb onze webshop laten ontwikkelen en laat mijn online marketing over aan Medipio.

George Sietsma
George Sietsma

Doe al tijden met veel plezier zaken met Medipio ze komen hun afspraken stipt na.