Medipio Homepage

Dienst - Webshop

Webshop laten maken door Medipio

Wij bouwen razendsnelle webshops met een bijzonder goed conversie pad en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Omdat wij ook online marketingspecialisten zijn, weten we precies waar een webshop aan moet voldoen voor een zo hoog mogelijke conversieratio.

Conversiegericht en veilig

We gaan samen met u kijken wat voor webshop u wilt, hoe de webshop eruit moet gaan zien en hoe we de webshop zo conversiegericht mogelijk kunnen maken. Uiteraard geven we u een training waarin we u laten zien hoe u de webshop kunt vullen en gebruiken. Wij zorgen ervoor dat webshop stabiel en natuurlijk veilig blijft draaien.

Jordy den Boer
Jordy den Boer

Waar moet een succesvolle webshop aan voldoen? Jordy legt het u graag uit!

Waarom Medipio?

  • Specialiasten met persoonlijke aandacht
  • Wij staan voor rendement en groei
  • Ruim 15 jaar ervaringc
  • Vast aanspreekpunt
  • Alles onder één dak
Webshop software
WooCommerce

WooCommerce is een uitbreiding op WordPress en is bedoeld voor de wat kleinere webshops, maar erg gebruiksvriendelijk en makkelijk door u zelf te beheren.

Magento

Magento is een onderdeel van Adobe. Als u een groot assortiment heeft is dit de software waar u naar opzoek bent. Er zijn veel meer functies, u kunt alles makkelijk uitbreiden, SEO vriendelijk en erg makkelijk te koppelen met bijvoorbeeld boekhoudsoftware.

Vrijblijvend advies? We komen graag met u in contact! Vrijblijvend contact opnemen

Wat vinden onze klanten?

Rinske van Dongen
Rinske van Dongen

Medipio heeft ons geholpen met het bouwen van een website. Corona heeft een grote impact gehad op mijn bedrijf. Nu zijn wij ook online bereikbaar!

Jestin Hoogeveen
Jestin Hoogeveen

Altijd een goede samenwerking met Jordy!

Monica Belder
Monica Belder

Werken met Jordy (Medipio) is een erg fijne ervaring. Ik heb onze webshop laten ontwikkelen en laat mijn online marketing over aan Medipio.

George Sietsma
George Sietsma

Doe al tijden met veel plezier zaken met Medipio ze komen hun afspraken stipt na.