Medipio Homepage

Website laten maken Hoogezand

Website laten maken Hoogezand

Een bedrijf gestart in Hoogezand of omgeving? Of niet tevreden over uw huidige website. Wij kunnen u helpen! Maak een positieve indruk bij uw klanten met een professionele en gebruiksvriendelijke website. Wij ontwikkelen websites in verschillende soorten en maten en hebben meer dan 15 jaar ervaring in de digitale wereld. Wij weten als geen ander waar een goede website aan moet voldoen. Omdat wij niet alleen gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van goede websites maar ook steengoed zijn in online marketing weten we elke website zo te optimaliseren voor de beste conversie.

WordPress website laten maken

Voor de meeste websites die wij ontwikkelen kiezen we als ontwikkelingsplatform WordPress. Websites gemaakt met WordPress zijn zeer krachtig, gebruiksvriendelijk, zoekmachine vriendelijk en daarnaast erg makkelijk in onderhoud. Komt u er toch niet helemaal uit? Geen probleem! Voor klanten van Medipio geven wij regelmatig vrijblijvende gratis trainingen waarin wij stap voor stap uitleggen hoe u zelf uw website kunt onderhouden. Wilt u het onderhoud toch liever aan ons uitbesteden? Geen probleem!

Goed gevonden in zoekmachines

Als u uw website door Medipio laat maken kunt u er vanuit gaan dat de website van top tot teen is geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google. Zoekmachine Optimalisatie (SEO) is tegenwoordig erg belangrijk. SEO zorgt ervoor dat uw website het goed doet in zoekmachines zoals Google. Hoe hoger uw website scoort in Google op de voor uw meest belangrijke zoekwoorden, des te meer gerichte bezoekers u ontvangt op uw website. Meer bezoekers betekent vaak meer klanten.

Maatwerkoplossingen

Uiteraard draaien wij onze hand ook niet om voor maatwerk. Wij werken met het Laravel framework, en bouw hiermee de meest geavanceerde applicaties en websites.

Jordy den Boer
Jordy den Boer

Waar moet een succesvolle website aan voldoen? Jordy legt het u graag uit!

Waarom Medipio?

  • Specialiasten met persoonlijke aandacht
  • Wij staan voor rendement en groei
  • Ruim 15 jaar ervaringc
  • Vast aanspreekpunt
  • Alles onder één dak
Online marketing bureau

Tegenwoordig speelt internet marketing een grote rol. Online marketing kan op verschillende manieren worden ingezet. Zo is de SEO (Search Engine Optimization ) van uw website erg belangrijk, maar ook Social Media, adverteren via Google Ads en Facebooks Ads kan grote invloed hebben op uw bedrijf. Wij geven u graag vrijblijvend advies!

Vrijblijvend advies? We komen graag met u in contact! Vrijblijvend contact opnemen

Wat vinden onze klanten?

Rinske van Dongen
Rinske van Dongen

Medipio heeft ons geholpen met het bouwen van een website. Corona heeft een grote impact gehad op mijn bedrijf. Nu zijn wij ook online bereikbaar!

Jestin Hoogeveen
Jestin Hoogeveen

Altijd een goede samenwerking met Jordy!

Monica Belder
Monica Belder

Werken met Jordy (Medipio) is een erg fijne ervaring. Ik heb onze webshop laten ontwikkelen en laat mijn online marketing over aan Medipio.

George Sietsma
George Sietsma

Doe al tijden met veel plezier zaken met Medipio ze komen hun afspraken stipt na.